Wandelroutes

thumbnail_IMG_3738

Jantjesplaat – Deeneplaat: Prachtige wandeling in de Biesbosch

4 juni, 2020

De Biesbosch ken ik eigenlijk alleen vanaf het water. Maar dat je er ook prachtig kunt wandelen wist ik eigenlijk niet. Tot 2 weken geleden! Met Hemelvaartsdag wilde mijn vriend en ik namelijk een bootje of kano huren. Echter was alles al uitverkocht. Om toch van deze prachtige natuur te kunnen genieten ben ik op zoek gegaan naar een wandeling. Ik vond de wandeling van de Jantjesplaat naar de Deeneplaat. Ik deel hem met alle liefde in deze blog, want hij is prachtig!

13988160_1127934683955588_9171299808114964680_o

De Besseggen: de mooiste wandeling van Noorwegen!

28 juli, 2019

Jotunheimen is een prachtig berggebied in het oosten van Noorwegen. Hier liggen de hoogste bergen van het land, prachtige meren, watervallen en gletsjers. De Besseggen, de mooiste wandeling van Noorwegen, en voor mij één van de meest speciale wandelingen ooit, ligt in dit nationaal park. In deze blog neem ik je mee!

DSC_0565

Kumano Kodo: een bijzondere pelgrimstocht in Japan

12 juli, 2019

Japan wordt door zijn bijzondere cultuur en prachtige steden steeds populairder als reisbestemming. En dat is niet het enige dat Japan te bieden heeft! Het heeft ook de prachtigste natuur en mooiste wandelingen! Mick, mijn vriend, heeft twee maanden door Japan gereisd en hier ook volop van genoten! De meest bijzondere wandeling daar, én een van zijn mooiste wandelingen ooit, vond hij de Kumona Kodo. Een wandeling die ik jullie daarom niet wil onthouden.

DSC_0297

Wandelen met de NS in de Kennemerduinen

15 juni, 2019

Eén van de makkelijkste manieren om nieuwe gebieden (of steden) in Nederland wandelend te leren kennen is door het lopen van NS wandelingen. Samen met een vriendin liep ik de NS wandeling Kennemerduinen.

DSC_0725

Mijn top 3 wandelingen in West-Canada

13 juni, 2019

In de zomer van 2018 hebben mijn vriend en ik drie weken door West-Canada gereisd. Wat een fantastisch mooi en ongerept landschap! Door de grote afstanden die wij aflegde niet per se een wandelvakantie, maar uiteraard konden een paar prachtige dag wandelingen niet ontbreken. Hierbij mijn top 3.

vierdaagse

20 x Dít maakt meedoen aan de Nijmeegse vierdaagse zo leuk!

4 juni, 2019

De Nijmeegse Vierdaagse, hét grootste wandelevenement ter wereld. 4 dagen achter elkaar 30, 40 of 50 km wandelen. Ik heb er inmiddels drie keer aan meegedaan (2 keer 40 km, 1 keer 50 km) en ik kan er maar één ding over zeggen: het is magisch!

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you