Pacific Crest Trail

In de zomer van 2022 ga ik 3 maanden op de Pacific Crest Trail lopen, een 4200 km lange hike door de wildernis in het westen van de USA die loopt van de Mexicaanse grens tot aan de Canadese grens. Mijn tocht begint aan de Canadese grens en ik ben voornemens ongeveer de noordelijke helft te lopen. Naast een fysieke uitdaging is het voor mij ook echt een mentale en spirituele reis die ik heel graag met jullie wil delen. Uiteraard neem ik jullie ook mee in de voorbereidingen én ervaringen.

Lees ze via mijn blog of bekijk ze op mij YouTube kanaal

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you