Pacific Crest Trail

In de zomer van 2022 ga ik 3 maanden op de Pacific Crest Trail lopen, een 4200 km lange hike door de wildernis in het westen van de USA die loopt van de Mexicaanse grens tot aan de Canadese grens. Mijn tocht begint aan de Canadese grens en ik ben voornemens ongeveer de noordelijke helft te lopen. Naast een fysieke uitdaging is het voor mij ook echt een mentale en spirituele reis die ik heel graag met jullie wil delen. Uiteraard neem ik jullie ook mee in de voorbereidingen.

Voor nu kun je mijn verhalen volgen via mijn blog, binnenkort komt hier ook een YouTube kanaal bij.

IMG_1248

Chapter You

Wanneer je wandelen en het buiten leven combineert met persoonlijke ontwikkeling ontstaat er een magische combi die jou dichter bij jezelf en jouw dromen brengt. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuΓ―tie leert luisteren en het vergroot je zelfvertrouwen. Vanuit hier ontstaat de energie, creativiteit en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you