Plan een gratis kennismaking

Loop je vast of merk je dat je graag dingen anders zou willen (doen) in je leven en ben je op zoek naar passende hulp? Ik weet als geen ander dat de zoektocht naar een coach of type coaching nog niet zo makkelijk kan zijn.

Wil je vrijblijvend kijken of mijn wandelcoaching en ik bij jou en je vraag passen of welk traject het meest passend voor je zou zijn? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. Het gesprek is vrijblijvend en vertrouwelijk. Wil je graag verder dan ontvang je van mij een coach plan.

Via onderstaand formulier kun je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.  Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Mijn telefoonnummer is 06-46344985.

    Ingrid

    Chapter You

    Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

    Meer over Chapter You
    Instagram @chapter.you