Loop je eigen pad

PastedGraphic-2 (2)

Binnenstebuiten #5 Lijanne van @supfulness over haar liefde voor suppen

12 december, 2019

Veel van mijn mooiste lessen heb ik geleerd terwijl ik in de natuur was óf ben ik in de natuur pas echt gaan begrijpen. Niet voor niets luidt het spreekwoord: naar buiten gaan is eigenlijk naar binnen gaan. En hierin ben ik vast niet de enige! Om jullie nog meer te inspireren vaker de natuur in te gaan (op zoek naar jezelf) heb de rubriek “Binnenstebuiten” in het leven geroepen waarin ook anderen hun mooiste ervaringen & lessen in de natuur kunnen delen. Deze keer is het woord aan Lijanne van @supfulness. Zij neemt jullie mee in haar liefde voor haar paddleboard en wat het zo in de natuur zijn haar oplevert.

DSC_0735

Ode aan de herfst

16 oktober, 2019

Herfst, vaak ben je een onderschat seizoen. Mensen balen van het vieze weer dat je met je meebrengt en het feit dat de dagen korter worden. Mensen spreken vaak van een herfstdip. Niet verdiend, want je bent juist zo mooi! Gelukkig zien ook steeds meer mensen jouw prachtige kleuren en hoe fijn het is om tijdens jouw maanden naar buiten te gaan. Én herfst, jij brengt nog veel meer met je mee. Ook vanuit spiritueel opzicht ben jij namelijk belangrijk!

nummer 1 sanne flow psychologie

Binnenstebuiten #1: Sanne van Flow psychologie

9 oktober, 2019

Veel van mijn mooiste lessen heb ik geleerd terwijl ik in de natuur was óf ben ik in de natuur pas echt gaan begrijpen. Niet voor niets luidt het spreekwoord: naar buiten gaan is eigenlijk naar binnen gaan. En hierin ben ik vast niet de enige! Om jullie nog meer te inspireren vaker de natuur in te gaan (op zoek naar jezelf) heb de rubriek “Binnenstebuiten” in het leven geroepen waarin ook anderen hun mooiste ervaringen & lessen in de natuur kunnen delen. Aan Sanne van Flow psychologie de eer om af te trappen. Lees in deze blog hoe deze prachtige vrouw natuur meeneemt in zowel haar werk als vrije tijd, hoe ze de opgedane lessen vasthoudt en welke tips ze voor jullie heeft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn symbolische kijk op bloemen

17 september, 2019

Mijn ouders hadden de mooie traditie om bij het slagen van de middelbare school een symbolisch cadeau te geven met begeleidende tekst. Ik kreeg een schilderijtje met een tulp erop. Op zichzelf staand mooi, maar het is vooral de betekenis die mijn ouders eraan gegeven hebben die het voor mij zo prachtig en dierbaar maakt. In deze blog lees je waarom.

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you