Camp You

Laten we eerlijk zijn, hoe vaak heb je jezelf al laten tegenhouden door die innerlijke stem die zegt dat je iets niet kunt? Hoe vaak heb je jezelf beperkt uit angst voor falen of de oordelen van anderen? En hoe lang blijf je nog vechten tegen die ene droom, gewoon omdat de weg ernaartoe zo spannend lijkt?

Het is tijd om dit stemmetje te laten zien waar je echt toe in staat bent!

Van 20 t/m 22 oktober 2023 is het tijd om uit je comfort zone te treden! We nemen je mee naar de Belgische Ardennen, waar je door gave activiteiten zult ontdekken dat je fysiek en mentaal veel meer kunt dan je nu misschien denkt.

Laat jezelf groeien, en keer terug naar huis met een gevoel van voldoening, hernieuwde energie en zelfvertrouwen!

Ben je klaar om de uitdagingen aan te gaan? Dan is Camp You absoluut iets voor jou!

“Gewoon doen! Het maakt je rijker in je hoofd. Je wordt zo fijn begeleid, het is voor iedereen toegankelijk. Het is fijn te ervaren dat je zoveel meer kan dan je dacht. Dus grijp die kans!”


Herken jij jezelf in:

 • Je stelt dingen uit omdat je altijd een excuus hebt om iets niet te doen
 • Negatieve gedachten over jezelf en je capaciteiten weerhouden je ervan om stappen te zetten richting je doelen
 • Je maakt je veel zorgen over mogelijke obstakels of tegenslagen
 • Wanneer kansen zich voordoen, vermijd je ze wellicht liever omdat ze je angstig maken en je uit je comfortzone halen.
 • Je laat je perfectionisme je dromen vertragen
 • Je vergelijkt jezelf voortdurend met anderen
 • Je besteedt veel tijd aan het plannen van doelen, maar komt vervolgens niet echt in actie

KORTOM: In het dagelijks leven laat je je leiden door angst terwijl je eigenlijk meer wil doen waar je hart echt sneller van gaat kloppen.

Verder:

 • Jij wil weleens ervaren tot waar je echt in staat bent
 • Je bent tussen de 18 en 50 jaar en hebt een basisconditie (je kan bijvoorbeeld goed 10 km wandelen)
 • Je hebt zin om het onbekende in te stappen en een weekend in de Belgische Ardennen te spenderen

Wat kun je verwachten?

Camp You is een outdoor weekend waarin je met verschillende grensverleggende activiteiten fysiek en mentaal uit je comfort zone wordt gehaald. Tijdens deze activiteiten leer je op een leuke en soms confronterende manier hoe je jezelf motiveert, je angsten aangaat, het negatieve stemmetje in je hoofd stopt, grenzen aangeeft en welke rol jij neemt in teamopdrachten. We vragen je om je mobiel zoveel mogelijk uit te houden om zo echt alleen met Camp You bezig te zijn. Uiteraard zijn er ook momenten van (groeps)reflectie waarbij je terugkijkt op de activiteiten, jouw rol, mindset en de lessen die je mee kunt nemen.

Het hele weekend is georganiseerd in samenwerking met een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van outdoor activiteiten. Zij zullen dan ook continu de veiligheid waarborgen

Aan het einde van het weekend ga jij naar huis met

 • Meer inzicht in jezelf
 • Een heerlijk voldaan gevoel na een weekend in de natuur waarin je de tofste activiteiten hebt gedaan
 • Een vergroot zelfvertrouwen omdat je beseft dat je echt meer kunt dan je zelf dacht
 • Tools en ervaring met hoe je jezelf motiveert, angsten aangaat, het negatieve stemmetje in je hoofd stopt, grenzen aangeeft en welke rol jij neemt in teamopdrachten.

“Ik ben zo aan het nagenieten! Vol trots thuis kunnen vertellen wat ik allemaal gedaan heb is zo een fijn gevoel. De super begeleiding maakte het weekend gaf. Allemaal leuke opdrachten, kansen en mogelijkheden. Heb zoveel trots en bewondering voor elk die er was. Heb er zoveel geleerd!!”


Praktische informatie

 • Wanneer: vrijdag 20 oktober (vanaf 14:00 uur) t/m 22 oktober 2023 (14:00 uur)
 • Waar: in de Belgische Ardennen (precieze locatie volgt na inschrijving)
 • Deelnemers: maximaal 8 deelnemers (18+ jaar) (vol=vol!),
 • Inclusief:
  • 2 overnachtingen
  • alle activiteiten (en dat zijn er nog al wat!)
  • coaching vanuit Chapter You
  • professionele begeleiding op de activiteiten vanuit een outdoor organisatie
  • eten (incl. een heerlijke luxe barbeque) en drinken (m.u.v. drankjes in de avond die tegen een klein prijsje te koop zijn)
  • een nagesprek 2 weken na Camp You om jouw lessen en vervolgstappen nog helderder te krijgen
 • Exclusief: vervoer van en naar de Ardennen, drankjes in de avond, slaapuitrusting

Meedoen?

Mee op dit te gekke outdoor weekend vol met avontuur en persoonlijke groei?
Tot 3 september betaal je slechts €499,- incl. BTW, daarna betaal je €555,- incl BTW.

“Als er iemand is die twijfelt om een volgende keer mee te gaan, zou ik diegene aanraden het zeker te doen. Je leert jezelf echt beter kennen, op een hele fijne manier. En het geeft je weer extra inzichten, leermomenten en vooral ook zelfvertrouwen door jullie, maar ook door de andere deelnemers. Zoals ik al zei.. aanradertje!!!”


Wie zijn wij?

Mick heeft met zijn 10 jaar ervaring binnen de landmacht ontzettend vaak buiten zijn comfort zone moeten stappen. Hij weet als geen ander hoe je de vervelende stemmetjes in je hoofd even kunt negeren. Buiten zijn eigen ervaring binnen defensie kan hij na een 4-jarige opleiding gericht op persoonlijke groei als de beste vanuit geduld en rust het vertrouwen geven dat je nodig hebt wanneer angst het over lijkt te nemen.

Ingrid is een energieke en enthousiaste (wandel)coach en eigenaar van Chapter You. Ze coacht anderen graag naar de beste versie van zichzelf door wandelen, the outdoors en persoonlijke ontwikkeling te combineren. Ze weet door haar hoogtevrees en liefde voor bergwandelen als geen ander hoe het is om te bevriezen van angst maar ook hoe fantastisch het voelt wanneer je jezelf overwonnen hebt wanneer je hier doorheen weet te komen.

“Binnen een veilige omgeving en door middel van leuke uitdagende activiteiten kom je erachter wat je allemaal in je mars hebt. Je zalje dit misschien nu nog niet kunnen inbeelden dat je dit alles gaat doen, maar door de opbouw van het weekend en de fijne begeleiding zal je jezelf verbazen! Loop je een keer tegen een grens aan is het ook helemaal niet erg, super sterk namelijk om dat ook aan te geven. Is dit alles niet genoeg om je te overtuigen bedenk dan ook dat dit weekend echt even als een mini vakantie voelt door de mooie omgeving waar je dit alles in mag doen. Mijn advies: gewoon doen!”


Ik wil meedoen aan Camp You

Vul onderstaand formulier in en je krijgt binnen 24 uur de bevestiging met betaallink.  FAQ

  [sp_easyaccordion id=”1793″]

  Ingrid

  Chapter You

  Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

  Meer over Chapter You
  Instagram @chapter.you