Camp You

Jij bent mentaal en fysiek tot zoveel meer in staat dan dat jij nu denkt!
 
En als jij de uitdaging van dit gave en grensverleggende outdoorweekend aangaat ga je dit ook echt daadwerkelijk voelen.
 
Hoe vaak kies jij ervoor iets niet te doen omdat je denkt dat je het niet kunt? Hoe vaak doe je iets niet omdat je bang bent om te falen of voor de mening van anderen? Hoe lang vecht jij nog tegen die ene droom omdat je niet uit je comfort zone durft te stappen?
 
29 april t/m 1 mei ontdek jij door middel van gave activiteiten in de Belgische Ardennen waar je sterktes liggen, hoe je makkelijker uit je comfort zone stapt en hoe je in jezelf blijft geloven.
Zo ga je naast heel voldaan ook geheid met meer energie en zelfvertrouwen naar huis.
 
Ben jij er klaar voor om hoogtes op te zoeken, je eigen bivak te maken en fysiek en mentaal jouw grenzen op te zoeken en te verleggen? Dan is Camp You echt iets voor jou!

Camp You is echt iets voor jou als?

 • Jij je in het dagelijks leven minder wil laten leiden door angst en meer wil doen waar je hart echt sneller van gaat kloppen
 • Jij weleens wil voelen tot waar je echt in staat bent
 • Jij spiegels als een mooie kans ziet om van te kunnen groeien
 • Jij het interessant vind om meer te leren over jouw comfortzone en hoe je hier makkelijker uitstapt

Wat kun je verwachten?

Camp You is een outdoor weekend waarin je met verschillende grensverleggende activiteiten fysiek en mentaal uit je comfort zone wordt gehaald. Tijdens deze activiteiten leer je op een leuke en soms confronterende manier hoe je jezelf motiveert, je angsten aangaat, het negatieve stemmetje in je hoofd stopt, grenzen aangeeft en welke rol jij neemt in teamopdrachten. Het wordt geen Kamp van Koningsbrugge, slaap en eten zal voldoende aanwezig zijn en een basisconditie is meer dan voldoende. Wel zullen we je vragen om je mobiel zoveel mogelijk uit te houden om zo echt alleen met Camp You bezig te zijn. Uiteraard zijn er ook momenten van (groeps)reflectie waarbij je terugkijkt op de activiteiten, jouw rol, mindset en de lessen die je mee kunt nemen.

Het hele weekend is georganiseerd in samenwerking met een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van outdoor activiteiten. Zij zullen dan ook continu de veiligheid waarborgen

Aan het einde van het weekend ga jij naar huis met

 • Meer inzicht in jezelf
 • Een heerlijk voldaan gevoel na een weekend in de natuur waarin je de tofste activiteiten hebt gedaan
 • Een vergroot zelfvertrouwen omdat je beseft dat je echt meer kunt dan je zelf dacht
 • Tools en ervaring met hoe je jezelf motiveert, angsten aangaat, het negatieve stemmetje in je hoofd stopt, grenzen aangeeft en welke rol jij neemt in teamopdrachten.

Praktische informatie

 • Wanneer: nieuwe data worden snel bekend!
 • Waar: in de Ardennen (precieze locatie volgt na inschrijving)
 • Deelnemers aantal: 5maximaal 8 deelnemers (vol=vol!)
 • Inclusief:
  • 2 overnachtingen
  • alle activiteiten (en dat zijn er nog al wat!)
  • coaching vanuit Chapter You
  • professionele begeleiding vanuit een outdoor organisatie
  • eten (incl. een heerlijke luxe barbeque) en drinken (m.u.v. drankjes in de avond die tegen een klein prijsje te koop zijn)
  • een nagesprek 2 weken na Camp You om jouw lessen en vervolgstappen nog helderder te krijgen
 • Exclusief: vervoer van en naar de Ardennen, drankjes in de avond, slaapuitrusting

Wie zijn wij?

Mick heeft met zijn 10 jaar ervaring binnen de landmacht ontzettend vaak buiten zijn comfort zone moeten stappen. Hij weet als geen ander hoe je de vervelende stemmetjes in je hoofd even kunt negeren. Buiten zijn eigen ervaring binnen defensie kan hij na een 4-jarige opleiding gericht op persoonlijke groei als de beste vanuit geduld en rust het vertrouwen geven dat je nodig hebt wanneer angst het over lijkt te nemen.

Ingrid is een energieke en enthousiaste (wandel)coach en eigenaar van Chapter You. Ze coacht anderen graag naar de beste versie van zichzelf door wandelen, the outdoors en persoonlijke ontwikkeling te combineren. Ze weet door haar hoogtevrees en liefde voor bergwandelen als geen ander hoe het is om te bevriezen van angst maar ook hoe fantastisch het voelt wanneer je jezelf overwonnen hebt wanneer je hier doorheen weet te komen.

FAQ

Voor Camp You krijg je van ons een paklijst opgestuurd. Zo hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeet. Een rugzak, slaapzak of deken en genoeg sportieve kleding die vies mag worden zijn het belangrijkste. Voor onderdak zorgen wij.

De precieze activiteiten houden wij geheim tot Camp You, maar het zijn in ieder geval hele gave, leuke en soms grappige activiteiten die je nog lang bijblijven.

Wel kunnen we zeggen dat er in ieder geval activiteiten zijn met betrekking tot hoogte en samenwerking. Ook zul je één nacht op een avontuurlijke manier slapen en wordt je fysiek uitgedaagd. Dit allemaal met doel om jou te laten ervaren dat jij veel meer kunt dan je nu wellicht denkt.

Daarnaast is er ook voldoende tijd voor (groeps)reflectie en kun je aanschuiven bij een heerlijk kampvuur en een luxe barbecue.

Hier gaan we natuurlijk niet vanuit, maar wanneer Covid-19 roet in het eten gooit krijg jij uiteraard gewoon je geld terug of kun je je Camp You verschuiven naar een volgende editie.

Veiligheid vinden wij heel belangrijk en we zullen er alles aan doen om te zorgen dat er geen ongevallen kunnen plaatsvinden. Toch weten we ook dat een ongeluk vaak in een klein hoekje zit. Hierom werken wij dan ook samen met een erkende outdoororganisatie. Via hen ben jij als deelnemer dan ook verzekerd mocht er toch iets gebeuren.

Het is mogelijk om Camp You in 3 termijnen van een maand te betalen. Wanneer dit je voorkeur heeft geef dit dan aan na het ontvangen van een bevestigingsmail.

Ons basiskamp is op een camping in de Belgische Ardennen. Hier is een toilet- en douche gebouw beschikbaar. Eén nacht zullen we op een avontuurlijke manier slapen. Dit betekent echter niet dat je een gat in de grond hoeft te graven wanneer de nood hoog is. Ook hier is een toilet aanwezig.

IMG_1248

Chapter You

Wanneer je wandelen en het buiten leven combineert met persoonlijke ontwikkeling ontstaat er een magische combi die jou dichter bij jezelf en jouw dromen brengt. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je zelfvertrouwen. Vanuit hier ontstaat de energie, creativiteit en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you