Next Step Hike

Loop je even vast op je pad? Vind je het bijvoorbeeld lastig om een keuze over studie of werk te maken? Of ziet je sociale leven er misschien niet zo uit als dat je het liefst zou willen? Misschien voel je ergens een kriebel over een idee dat je hebt maar houden de meningen van anderen of de verwachtingen van jezelf je tegen?

Wat je vraag ook is, als je er concreet mee aan de slag wilt dan is de  Next Step Hike echt iets voor jou! Geen langdurig traject, maar echt bedoelt om de volgende stap weer even helder te krijgen.

“ Ik vind het doorgaans wel lastig om mezelf bloot te geven, omdat emoties veel met mijn gedachten kunnen doen. Vaak raakt het me zo diep dat er tranen naar boven komen. Daar was nu geen sprake van, omdat ik mijn gedachten beter op een rijtje kon zetten tijdens het wandelen. – L –”


De Next Step Hike past helemaal bij jou als:

 • het op best wat levensgebieden best goed gaat, maar je toch ergens voelt dat je iets wil veranderen
 • Als je diep van binnen wel voelt wat je volgende stap mag zijn, maar dit nog heel spannend om moeilijk vind en niet zo goed weet hoe je dit aan moet pakken
 • je klaar bent met piekeren en voors en tegens afwegen en duidelijkheid wilt over wat nu echt bij je past
 • Je gewoon niet zo goed weet hoe je pad eruit ziet

Na afloop:

 • Ga je vol energie, motivatie en een heldere volgende stap naar huis
 • Heb je duidelijk gevoeld wat écht bij je past en echt belangrijk voor je is (op dit moment in je leven)
 • Heb je inzicht in wat jou eventueel tegenhoudt en handvaten hoe hiermee om te gaan
 • Heb je een persoonlijke cheerleader (‘t’s me ;)) die je altijd mag appen voor wat extra motivatie of tips

Wat is het?

 • 90 minuten wandeling in de prachtige natuur van omgeving Breda / Etten-Leur
 • Eenmalig en concreet met een vraagstuk in je leven aan de slag gaan
 • Mogelijkheid tot contact naderhand mocht je wat extra tips en motivatie kunnen gebruiken
 • €79,50,- incl. BTW

“Ingrid is een rustige en sympathieke persoonlijkheid en heeft heel goed geluisterd en vooral de juiste vragen gesteld. Ze heeft mij veel ruimte gegeven om mijn verhaal te doen en vervolgens een stap verder te doen met doorvragen en richting oplossingen te gaan. Het wandelen in de natuur (Kralingse Bos) heeft ze op een heel natuurlijke manier verweven in de coaching. Ingrid heeft op verschillende manieren heel goed gezien wat voor persoon ik ben. Ze heeft een hele fijne combinatie van afgaan op haar intuïtie en tegelijkertijd met beide benen op de grond staan. – B – ”


Dat wil ik!

Meld je dan nu hieronder aan en ik neem binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen.

  Ingrid

  Chapter You

  Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

  Meer over Chapter You
  Instagram @chapter.you