10 x waarom jij mee moet doen aan de Viruele Mindful Walk Vierdaagse!

Mindful Walk heeft de handen ineen geslagen met de virtuele vierdaagse om jou in beweging te krijgen. Jong of oud, het maakt niet uit! In de week van 4 juni kun jij namelijk meedoen aan de virtuele Mindful Walk vierdaagse en ik doe als mindful walk instructeur van regio Etten-Leur natuurlijk ook mee! Wat houdt het in? 4 dagen lang loop je 5 (of 10 km), alleen of samen met mij! Bovendien krijg je opdrachten mee om het wandelen nog leuker te maken en uiteraard krijg je naderhand ook een medaille uitgereikt! Nog niet overtuigd? Lees hieronder waarom jij mee moet doen!

mei 28, 2020
wandelen met irma
  1. Wandelen is gezond, we hebben als Nederlanders in zes jaar tijd niet zo weinig bewogen als afgelopen periode. En dit geldt zeker voor de kinderen!
  2. Heb je de weersverwachting van volgende week al gezien? Hoe lekker is het om daar wandelend van te genieten!
  3. Mindfulness en wandelen versterken elkaar: 1+1=3.
  4. Je maakt op een gezellige manier kennis met Chapter You en Mindful Walk. En mocht het dan bevallen kun je het weekend van 6 en 7 juni meteen instromen in de vijfweekse mindful walk cursus!
  5. Wandelen zorgt voor de mooiste inzichten en gesprekken!
  6. Door 4 dagen lang elke dag 5 of 10 km te lopen heb je toch weer 20 / 40 km van je omgeving leren kennen.
  7. Je slaapt beter
  8. Het is de perfecte stok achter de deur om in beweging te komen!
  9. Je verbrand in 4 dagen tijd minimaal 1000 calorieën. Zeker niet het belangrijkste, maar altijd mooi meegenomen na een periode waarin eten het hoogtepunt van de dag was
  10. Je wordt lid van de facebook community waarin we ervaringen, foto’s en tips met elkaar delen!
IMG_1248

Chapter You

Wanneer je wandelen en het buiten leven combineert met persoonlijke ontwikkeling ontstaat er een magische combi die jou dichter bij jezelf en jouw dromen brengt. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je zelfvertrouwen. Vanuit hier ontstaat de energie, creativiteit en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you