Als geld en tijd geen rol zou spelen..

Als geld en tijd geen rol zou spelen en alles mogelijk was. Hoe zou jouw leven er dan uit zien? Wat zou je dan doen? Waar zou je dan wonen? Hoeveel zou je werken? Hoe ziet jouw droomleven eruit als je maximaal mag fantaseren? Deze vraag stelde ik vandaag op instagram in de stories van mijn Chapter You maand. In deze blog mijn “droomleven” om jou te inspireren ook eens op deze manier na te denken.

december 14, 2019
DSC_0848

Als geld en tijd geen rol zou spelen..

Als geld en tijd geen rol zou spelen zou ik mijn eigen bedrijf hebben. Als ik groots mag fantaseren zou ik wandelen en persoonlijke groei samen brengen. Dat zou ik doen door het aanbieden van individuele en groeps wandelcoachsessies. Door het organiseren van (berg)wandelvakanties en weekends met een coachingsaspect. En dat zou ik doen door het geven van workshops en lezingen. Ik zou zo veel mogelijk mensen willen helpen met het ontdekken en lopen van hun eigen pad.

Als geld en tijd geen rol zou spelen wonen Mick en ik (met later, onze kinderen en hond) in een vrijstaand huisje aan de rand van het bos, waar ik elke ochtend mijn dag kan starten met een wandeling in de natuur. Waar er genoeg ruimte in de tuin is om een eigen groentetuintje en pluktuin te hebben. Waar familie en vrienden altijd welkom zijn en waar we echt tot rust kunnen komen. Een plek waar wij ons vrij voelen.

Als geld en tijd geen rol zou spelen zou ik veel reizen, alleen en samen, om over de hele wereld de mooiste wandelingen te lopen. Minstens 1 x per 2 jaar loop ik alleen een meerdaagse hike ergens ter wereld, om te reflecteren en echt tot mijzelf te komen. Als ik echt zou fantaseren zouden veel van deze wandelingen zelfs betaald zijn, als onderdeel van mijn baan, om zo reclame te maken voor deze prachtige wandelingen.

Als geld en tijd geen rol zou spelen zou ik vrij zijn. Vrij in werk (want dit kan flexibel ingepland worden), vrij in financiën en vrij ruimte. Als geld en tijd geen rol zou spelen zou ik veel geld investeren in mijn mindset en persoonlijke ontwikkeling, hetgeen mij de, voor mij, meest waardevolle vrijheid zorgt: vrij van gedachten.

Hoe zou jij jouw ideale droomleven omschrijven? Wat kun jij nu al doen om een stukje dichterbij te komen?

IMG_1248

Chapter You

Wanneer je wandelen en het buiten leven combineert met persoonlijke ontwikkeling ontstaat er een magische combi die jou dichter bij jezelf en jouw dromen brengt. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je zelfvertrouwen. Vanuit hier ontstaat de energie, creativiteit en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you