Als geld en tijd geen rol zou spelen..

14 december, 2019

Als geld en tijd geen rol zou spelen en alles mogelijk was. Hoe zou jouw leven er dan uit zien? Wat zou je dan doen? Waar zou je dan wonen? Hoeveel zou je werken? Hoe ziet jouw droomleven eruit als je maximaal mag fantaseren? Deze vraag stelde ik vandaag op instagram in de stories van mijn Chapter You maand. In deze blog mijn “droomleven” om jou te inspireren ook eens op deze manier na te denken.

DSC_0848

Als geld en tijd geen rol zou spelen..

Als geld en tijd geen rol zou spelen zou ik mijn eigen bedrijf hebben. Als ik groots mag fantaseren zou ik wandelen en persoonlijke groei samen brengen. Dat zou ik doen door het aanbieden van individuele en groeps wandelcoachsessies. Door het organiseren van (berg)wandelvakanties en weekends met een coachingsaspect. En dat zou ik doen door het geven van workshops en lezingen. Ik zou zo veel mogelijk mensen willen helpen met het ontdekken en lopen van hun eigen pad.

Als geld en tijd geen rol zou spelen wonen Mick en ik (met later, onze kinderen en hond) in een vrijstaand huisje aan de rand van het bos, waar ik elke ochtend mijn dag kan starten met een wandeling in de natuur. Waar er genoeg ruimte in de tuin is om een eigen groentetuintje en pluktuin te hebben. Waar familie en vrienden altijd welkom zijn en waar we echt tot rust kunnen komen. Een plek waar wij ons vrij voelen.

Als geld en tijd geen rol zou spelen zou ik veel reizen, alleen en samen, om over de hele wereld de mooiste wandelingen te lopen. Minstens 1 x per 2 jaar loop ik alleen een meerdaagse hike ergens ter wereld, om te reflecteren en echt tot mijzelf te komen. Als ik echt zou fantaseren zouden veel van deze wandelingen zelfs betaald zijn, als onderdeel van mijn baan, om zo reclame te maken voor deze prachtige wandelingen.

Als geld en tijd geen rol zou spelen zou ik vrij zijn. Vrij in werk (want dit kan flexibel ingepland worden), vrij in financiën en vrij ruimte. Als geld en tijd geen rol zou spelen zou ik veel geld investeren in mijn mindset en persoonlijke ontwikkeling, hetgeen mij de, voor mij, meest waardevolle vrijheid zorgt: vrij van gedachten.

Hoe zou jij jouw ideale droomleven omschrijven? Wat kun jij nu al doen om een stukje dichterbij te komen?

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you