Mijn PCT droom en ik in de podcast voor avontuurlijke vrouwen

10 januari, 2022

Eind april 2021 werd ik door Antonette van @avontuurlijkevrouwen geïnterviewd voor haar gelijknamige podcast? Het onderwerp? Mijn weg naar mijn droom hike op de PCT en mindful wandelen.

Chapter.you

Net als Antonette ben ik voornemens om in 2022 een grote hike van meerdere maanden te maken. Voor mij is dat 3 maanden op de Pacific Crest Trail in Noord-Amerika. Antonette gaat de gehele lengte van Nieuw-Zeeland te voet doorkruizen op de Te Araroa.

Veel vrouwen dromen over het doen van zo’n hike, maar maken uiteindelijk nooit de stap naar doen. In deze podcast gaan we het met name hebben over hoe je daadwerkelijk de stap zet van ‘dromen’ naar ‘doen.’ Hoe verloopt zo’n proces? Hoe kies je voor jezelf? Ook hebben we het over praktische zaken. Hoe doe je dit als je een relatie hebt? Hoe vlieg je de voorbereiding aan? Waar moet je rekening mee houden? En wat hopen we te vinden op de trail?

Daarnaast hebben we het over mindful wandelen. Ik vertel over haar passie om mensen mee te nemen de natuur in en geef je enkele tools mee die je kunt inzetten om mindful te gaan wandelen.

De podcast is via onderstaande link of op  Spotify te beluisteren.

#35 Ingrid Romme – Avontuurlijke Vrouwen

 

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you