Mijn PCT droom en ik in de podcast voor avontuurlijke vrouwen

Eind april 2021 werd ik door Antonette van @avontuurlijkevrouwen geïnterviewd voor haar gelijknamige podcast? Het onderwerp? Mijn weg naar mijn droom hike op de PCT en mindful wandelen.

januari 10, 2022
Chapter.you

Net als Antonette ben ik voornemens om in 2022 een grote hike van meerdere maanden te maken. Voor mij is dat 3 maanden op de Pacific Crest Trail in Noord-Amerika. Antonette gaat de gehele lengte van Nieuw-Zeeland te voet doorkruizen op de Te Araroa.

Veel vrouwen dromen over het doen van zo’n hike, maar maken uiteindelijk nooit de stap naar doen. In deze podcast gaan we het met name hebben over hoe je daadwerkelijk de stap zet van ‘dromen’ naar ‘doen.’ Hoe verloopt zo’n proces? Hoe kies je voor jezelf? Ook hebben we het over praktische zaken. Hoe doe je dit als je een relatie hebt? Hoe vlieg je de voorbereiding aan? Waar moet je rekening mee houden? En wat hopen we te vinden op de trail?

Daarnaast hebben we het over mindful wandelen. Ik vertel over haar passie om mensen mee te nemen de natuur in en geef je enkele tools mee die je kunt inzetten om mindful te gaan wandelen.

De podcast is via onderstaande link of op  Spotify te beluisteren.

#35 Ingrid Romme – Avontuurlijke Vrouwen

 

IMG_1248

Chapter You

Wanneer je wandelen en het buiten leven combineert met persoonlijke ontwikkeling ontstaat er een magische combi die jou dichter bij jezelf en jouw dromen brengt. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je zelfvertrouwen. Vanuit hier ontstaat de energie, creativiteit en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.