Ik Wil Hiken Podcast: mijn PCT voorbereidingen

4 maanden voor mijn hike op de PCT werd ik geïnterviewd door Rick voor de Ik Wil Hiken Podcast. In deze podcast serie neemt hij je mee in alles wat met hiken te maken heeft en ik mocht mijn verhaal doen over de voorbereidingen voor mijn avontuur. Benieuwd naar mijn antwoorden op vragen als: wat gaat de reis mij kosten? Waar ben ik bang voor? en hoe bereid ik mij voor? Je hoort het allemaal terug!

februari 24, 2022
podcast ik wil hiken

Op mijn 30e verjaardag (1 december 2020) besloot ik dat ik mijn Pacific Crest Trail (PCT) droom werkelijkheid wilde laten worden. Het was tijd om van dromen naar doen te gaan en dus besloot ik op dat moment dat ik in de zomer van 2022 3 maanden op de PCT wilde gaan lopen. Hoe ik daar zou komen, dat wist ik nog niet. Gelukkig had ik anderhalf jaar om daar achter te komen.

De Pacific Crest Trail is een 4268 km lange trail die loopt van de Mexicaanse grens tot aan de Canadese grens aan de west kust van de VS. Je kan je misschien wel voorstellen dat daar een hele voorbereiding bij komt kijken. Zoals ik in deze podcast vertel heb ik mijn voorbereidingen in 3 categorieën opgedeeld: fysiek, mentaal en praktisch. Hoe deze voorbereiding er verder uitziet beluister je in de podcast.

Wil je nu meer weten over de PCT? Rick schreef bovendien een waanzinnige A-tot-Z blog over deze trail.

 

IMG_1248

Chapter You

Wanneer je wandelen en het buiten leven combineert met persoonlijke ontwikkeling ontstaat er een magische combi die jou dichter bij jezelf en jouw dromen brengt. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je zelfvertrouwen. Vanuit hier ontstaat de energie, creativiteit en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you