Volg mij nu ook op YouTube!

Yes yes yes! Je leest het goed! Vanaf nu heb ik ook een YouTube Kanaal. Als ik dacht aan hoe ik mijn ervaringen op de Pacific Crest Trail het liefst met jullie wil delen dat kwam daar ook echt (bewegend) beeld bij kijken. De natuur, de rauwe emoties, de mensen: ik wil het jullie allemaal zo echt mogelijk laten zien. En dus was het tijd voor Youtube!

juni 8, 2022
Ontwerp zonder titel (1)

Vanaf nu zijn er wekelijks video’s te zien. Voordat ik weg ga neem ik jullie alvast mee in mijn voorbereidingen. Zo staat er al een Q&A live waarin ik alles vertel over het hoe, wat en waarom van deze tocht en komen er de komende weken nog video’s over o.a. mijn gear en mentale voorbereidingen.

Benieuwd? Klik dan op deze link. En mocht je niks willen missen, dan zou ik het natuurlijk super leuk vinden als je ook even op de abonneer knop drukt.

IMG_1248

Chapter You

Wanneer je wandelen en het buiten leven combineert met persoonlijke ontwikkeling ontstaat er een magische combi die jou dichter bij jezelf en jouw dromen brengt. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je zelfvertrouwen. Vanuit hier ontstaat de energie, creativiteit en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you