What’s in my PCT bag?

15 mei, 2022

Nu ik echt bijna ga starten met mijn 3 maanden avontuur op de Pacific Crest Trail wordt mijn paklijst ook steeds duidelijker. Oneindig keer ben ik gewisseld. Heb ik dit écht nodig? Kan ik dit op een lichtere manier meenemen? Waarmee kan ik niet zonder? En welke spullen moet ik nog aanschaffen. Allemaal vragen die hebben geleid tot mijn huidige paklijst. Lees je mee?

PCT bag

Hoewel ik denk dat je paklijst pas definitief is op het moment dat je vertrekt of misschien zelfs pas op het moment dat je terugkomt wil ik hem toch graag alvast met je delen.
In de lijst heb ik het artikel, het gewicht en waar mogelijk ook een link gezet. Mijn doel was om te spullen te vinden waar ik me fijn bij voel zonder dat ze té zwaar zijn. Ik ben dan ook geen ultra light hiker, zoals je ze veel op de PCT ziet. Soms zul je nog 0 gram zien staan, deze gewichten zal ik gaandeweg nog aanvullen maar zijn op dit punt nog onbekend.

Kijk hier voor mijn PCT paklijst (SOBO 2022)

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you