What’s in my PCT bag?

Nu ik echt bijna ga starten met mijn 3 maanden avontuur op de Pacific Crest Trail wordt mijn paklijst ook steeds duidelijker. Oneindig keer ben ik gewisseld. Heb ik dit écht nodig? Kan ik dit op een lichtere manier meenemen? Waarmee kan ik niet zonder? En welke spullen moet ik nog aanschaffen. Allemaal vragen die hebben geleid tot mijn huidige paklijst. Lees je mee?

mei 15, 2022
PCT bag

Hoewel ik denk dat je paklijst pas definitief is op het moment dat je vertrekt of misschien zelfs pas op het moment dat je terugkomt wil ik hem toch graag alvast met je delen.
In de lijst heb ik het artikel, het gewicht en waar mogelijk ook een link gezet. Mijn doel was om te spullen te vinden waar ik me fijn bij voel zonder dat ze té zwaar zijn. Ik ben dan ook geen ultra light hiker, zoals je ze veel op de PCT ziet. Soms zul je nog 0 gram zien staan, deze gewichten zal ik gaandeweg nog aanvullen maar zijn op dit punt nog onbekend.

Kijk hier voor mijn PCT paklijst (SOBO 2022)

IMG_1248

Chapter You

Wanneer je wandelen en het buiten leven combineert met persoonlijke ontwikkeling ontstaat er een magische combi die jou dichter bij jezelf en jouw dromen brengt. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je zelfvertrouwen. Vanuit hier ontstaat de energie, creativiteit en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you