Aankondiging: December Chapter You maand!

“Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen!” En laat december nou net de grootste feestmaand zijn. Een mooi moment dus om jouw eigen slingers op te hangen. Om in deze drukke maand ook stil te staan bij jezelf en tegelijkertijd intenties te zetten voor 2020. Dus wil jij meer uit het leven halen? Wil jij (meer) ontdekken wat je echt wil? Wil jij je eigen pad lopen en je minder druk maken om wat anderen van jou vinden? Dan is de Chapter You maand echt iets voor jou! Lees hieronder snel meer!

november 14, 2019
Cfoto-familie Romme-130

Gedurende de hele maand zal ik elke dag via instagram stories tips, inspiratie en opdrachten delen om meer geluk in je leven te hebben. Hierbij kun je denken aan boekentips, podcasttips, opdrachten voor binnen en buiten, inspirerende quotes, etc. etc.

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt? Volg me dan op instagram @chapter.you en maak van december jouw maand waarin je je eigen slingers ophangt zodat je vol inspiratie en geluk het nieuwe jaar in kan. Zodat 2020 jouw jaar wordt. 2020 wordt Chapter You!

Liefs,
Ingrid

IMG_1248

Chapter You

“Al wandelend naar meer rust in je hoofd” Dat is waar Chapter You voor staat. Hoe? Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je creativiteit door jouw vraagstukken letterlijk in beweging te zetten. Vanuit hier ontstaat de rust, energie en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you