Aankondiging: December Chapter You maand!

14 november, 2019

“Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen!” En laat december nou net de grootste feestmaand zijn. Een mooi moment dus om jouw eigen slingers op te hangen. Om in deze drukke maand ook stil te staan bij jezelf en tegelijkertijd intenties te zetten voor 2020. Dus wil jij meer uit het leven halen? Wil jij (meer) ontdekken wat je echt wil? Wil jij je eigen pad lopen en je minder druk maken om wat anderen van jou vinden? Dan is de Chapter You maand echt iets voor jou! Lees hieronder snel meer!

Cfoto-familie Romme-130

Gedurende de hele maand zal ik elke dag via instagram stories tips, inspiratie en opdrachten delen om meer geluk in je leven te hebben. Hierbij kun je denken aan boekentips, podcasttips, opdrachten voor binnen en buiten, inspirerende quotes, etc. etc.

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt? Volg me dan op instagram @chapter.you en maak van december jouw maand waarin je je eigen slingers ophangt zodat je vol inspiratie en geluk het nieuwe jaar in kan. Zodat 2020 jouw jaar wordt. 2020 wordt Chapter You!

Liefs,
Ingrid

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you