Tips

thumbnail_IMG_4749

Mijn last minute vierdaagse tips!

14 juli, 2019

Zondagavond 14 juli 2019 - overmorgen is het weer zover: de start van de Nijmeegse vierdaagse! Morgen ga ik richting Nijmegen om het startbandje op te halen en om alvast in de sfeer te komen. Ik heb er weer zin in en de vlinders fladderen alweer in mijn buik! Elk jaar blijft het toch weer spannend. Ben jij nog op zoek naar nog wat last minute tips voor jouw vierdaagse (of andere lange afstand wandelingen)? Ik heb er een aantal op een rij gezet!

DSC_0285

Zó koop je de perfecte wandelschoen

4 juni, 2019

Je hebt besloten dat je vaker wilt wandelen, op wandelvakantie wilt of de Nijmeegse Vierdaagse gaat lopen. Dan kan een goede wandelschoen natuurlijk niet ontbreken. Maar waar moet je nu op letten als je op jacht gaat naar jouw perfecte schoen? Ik neem je mee!

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you