Walk inside

Vind jij het leuk om bezig te zijn met je mindset en persoonlijke groei? Wil jij ervaren wat de kracht van wandelen op je mentale gezondheid is? En zie jij het zitten om een dag(deel) op een laagdrempelige manier en in groepsverband aan jezelf te werken? Dan is Walk Inside echt iets voor jou!

Walk inside wordt periodiek georganiseerd en heeft iedere editie een ander hoofdthema waarmee we aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan terugblikken op vorig jaar en vooruitkijken naar komend jaar, mindset, veerkracht, loslaten, rust in je hoofd, persoonlijk leiderschap etc.

“Het was een hele gezellige middag die mij weer dichter bij mezelf heeft gebracht en energie heeft gegeven!”


We starten en eindigen deze dagen op asperge en wijnboerderij de Santspuy in Etten-Leur. Niet alleen een perfecte uitvalbasis met mooie natuurgebieden om zich heen. Ook heerlijk om op deze plek af te kunnen sluiten met een gezellige borrel.

Klik hieronder op de editie specifieke informatie

Walk inside your 2023

Het einde van het jaar komt in zicht en voor je het weet zitten we in 2023. Een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Ik doe dat elk jaar heel bewust door wandelen en creativiteit te combineren. Hierdoor zet ik intenties niet alleen vanuit het hoofd maar juist ook vanuit rust en intuïtie waardoor ik met meer vertrouwen een nieuw jaar instap. En dit jaar kun je op 11 december meedoen!!

Ik wil hier meer over weten!

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you