Walk inside your 2023

Wil jij in 2023 echt je eigen pad lopen? Ben jij klaar met die “had ik maar” en “wat als”-en op het einde van een jaar? en wil je tijdens een bijzondere middag stilstaan bij jouw eigen oud & nieuw?

Je eigen pad lopen kan niet zonder reflecteren en vooruitkijken. Zonder af en toe even stil te staan en te voelen hoe afgelopen periode is geweest en waar jouw hart sneller van gaat kloppen word je opgeslokt door de ratrace van het leven. En wat is een mooier moment voor deze terug- en vooruitblik dan rond de jaarwisseling?

Mijn manier?  Door wandelen, the outdoors, creativiteit en praktische oefeningen te combineren! Hierdoor zet ik intenties niet alleen vanuit het hoofd maar juist ook vanuit mijn intuïtie waardoor ik met meer vertrouwen en passende doelen een nieuw jaar instap. Wil jij dit ook? Op 11 december organiseer ik Walk inside your 2023 – een fantastische middag op een heerlijke plek die helemaal in het teken staat van jouw eigen Oud & Nieuw!

Wat gaan we doen?

Na een korte kennismaking en introductie gaan we al wandelend en aan de hand van oefeningen terugblikken op 2022. Bij terugkomst kijken we op een creatieve manier vooruit op 2023 d.m.v. het maken van een visionboard: een krachtige manier om je verlangens en intenties zichtbaar te maken waardoor je kansen die op je pad komen eerder zult herkennen. Tenslotte kan een toast op het nieuwe jaar natuurlijk niet ontbreken.

Aan het einde van de dag:

 • Heb je genoten van een heerlijke me-time middag waarin je echt naar binnen bent gekeerd.
 • Heb je bewust stilgestaan bij wat voor jaar 2022 voor je is geweest. Vragen als: welke lessen kan ik meenemen? wat zou ik volgend jaar minder willen? en waar ben ik dankbaar voor? zijn beantwoord.
 • Je weet wat écht belangrijk voor je is en hoe jouw ideale 2023 eruit ziet, hetgeen rust en richting geeft wanneer je dat even nodig hebt.
 • Heb je een creatieve reminder zodat je jezelf altijd kunt herinneren aan jouw intenties voor 2023.
 • Hebben we op een heerlijke locatie samen geproost op jullie eigen Oud & Nieuw

“Heel prettig en fijn om op zo'n manier terug te kijken. Met mezelf doe ik dat toch niet zo snel!”


Waarom een visionboard zo goed werkt:

Ik geloof niet dat wanneer je je dromen visualiseert je gewoon achterover kunt leunen omdat ze toch wel naar je toekomen. Ik geloof wel dat visualiseren (en dus het maken van een visionboard) er voor kan zorgen dat het lijkt alsof dromen naar je toekomen.

Hoe dat kan?

 • Het helpt om je doelen helder en concreet te maken. Door ze zichtbaar te maken en keuzes te maken wordt steeds duidelijker wat je écht wilt.
 • Het motiveert en inspireert je waardoor je enthousiast bent en blijft over je eigen doelen. Hierdoor ben je eerder geneigd om kansen te zien en in actie te komen.
 • Je wordt blij van de beelden die je ziet en dit zorgt ervoor dat het gelukshormoon wordt aangemaakt dat daadwerkelijk voor verandering zorgt.
 • Door de keuzes kun je je makkelijker focussen op wat je echt belangrijk vind, ook wanneer je het even niet meer weet.
 • Doordat je hersenen onbewust de beelden opslaan gaat je onderbewuste via de wet van aantrekkingskracht aan het werk om de doelen te realiseren.

Praktische informatie:

 • Wanneer: Zondag 11 december
 • Tijd: 13:00 – 17:00
 • Locatie: De Santspuy wijn- en aspergeboerderij (Zandspui 45 te Etten-Leur)
 • Kosten: €49,95

“Het was een heel gezellige middag welke mij weer dichter bij mezelf heeft gebracht en energie heeft gegeven. Ik heb een positieve vibe naar het nieuwe jaar mogen ervaren.”


Ik doe mee!


  Ingrid

  Chapter You

  Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

  Meer over Chapter You
  Instagram @chapter.you