Mindful bewegen

Mindful Walk – Start weer op 13 & 14 juni!

Heb jij veel stress klachten? Ben je vaak vermoeid? Merk je dat je meer vanuit je hoofd en gedachten leeft dan vanuit je hart? Vind je het moeilijk om te bepalen wat jouw eigen pad is? En ben je wel nieuwsgierig naar wat bewust wandelen voor jou kan betekenen en welke manier voor jou het beste werkt? Schrijf je dan in voor de 5-weekse Mindful Walk cursus!

Meer over deze cursus

Virtuele Mindful Walk 4-daagse (Inschrijving sluit woensdag 3 juni om 17:00 uur!)

Zet jezelf, je familie en je vriendengroep in beweging! Vrouw, Man en kinderen iedereen is welkom om mee te doen.
Omdat de (avond) vierdaagse dit jaar in bijna heel Nederland niet doorgaat organiseert Mindful Walk in samenwerking met de virtuele avondvierdaagse de Mindful Walk 4-daagse en ook Mindful Run Etten-Leur doet hier aan mee!

Meer over deze virtuele vierdaagse

Online Mindful Walk / Run

Wil jij graag meer bewust in het leven staan? Vind jij het lastig om in deze turbulente tijd rust en geluk te voelen? En zoek jij handvaten om meer mindfulness in je leven toe te passen? Dan heb ik goed nieuws! Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen aanbieden. Je kunt bij mij een individuele 4-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursus volgen, met persoonlijke coaching en de mogelijkheid om de oefeningen om een door jou gekozen moment uit te voeren.

Meer over deze online cursus

Mindful Run

Heb jij veel stress klachten? Ben je vaak vermoeid? Merk je dat je meer vanuit je hoofd en gedachten leeft dan vanuit je hart? Vind je het moeilijk om te bepalen wat jouw eigen pad is? En ben je wel nieuwsgierig naar wat bewust rennen voor jou kan betekenen en welke manier voor jou het beste werkt? Schrijf je dan in voor de 5-weekse Mindful Run cursus!

Meer over deze cursus

HEZM5583

Chapter You

Hét platform om jou te inspireren en motiveren om vaker de natuur in te trekken en simpelweg te gaan wandelen. Samen met anderen, of juist als quality time voor jezelf. Wandelen helpt mij om mijn hoofd leeg te maken, het brengt rust, en het levert bovendien de mooiste (creatieve) inzichten op. Dit gun ik jou natuurlijk ook. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you