Mindful bewegen

Gratis audiobestanden

Ben jij benieuwd naar de kracht van wandelen? wil jij een eerste stap zetten daar meer rust in je hoofd?
Wil jij op jouw eigen tempo in jouw eigen natuurgebied kennismaken met mij en mijn technieken? Download dan nu mijn gratis audio bestanden!

Meer hierover

Online cursus: wandel jezelf naar rust in je hoofd

Wil jij in je eigen tijd, in je eigen omgeving en op jouw eigen tempo leren hoe je door bewust te wandelen meer rust in je hoofd kunt ervaren? Vind je het tegelijkertijd fijn om wel een stok achter de deur en een community gevoel te hebben?  Meld je dan nu aan voor de online cursus “wandel jezelf naar rust in je hoofd” waarin ik jou gedurende vijf weken en 3 wandelingen per week alles leer over de kracht van wandelen.

Meer over deze cursus

Mindful Wandelen

Wil jij in een kleine groep en op een laagdrempelige manier werken aan meer rust in je leven? Tijdens de vijf-weekse Mindful Walk cursus gaan wij wandelen in de mooie omgeving van Etten-Leur waarbij we aan de slag gaan met mindfulness, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. Het resultaat? Na de cursus heb jij een rugzak vol met mogelijkheden die jou in tijden van druk, onrust, en verwachtingen van anderen  meer naar het hier en nu brengen, die je leren om beter naar je gevoel te luisteren en die je laten zien hoe een goede ademhaling tot meer energie leidt.

Meer over deze cursus

Mindful wandelen voor bedrijven

Zitten u en uw collega’s de hele dag binnen (op kantoor) te werken? Kijken jullie de hele dag naar  een beeldscherm en is de enige beweging de jullie maken de “wandeling” naar jullie auto of koffiezetapparaat? Merkt u dat vooral uw hoofd overuren maakt en dat u het liefst na uw werkdag uitgeblust op de bank eindigt? Meldt u dan samen met u collega’s aan voor een mindful walk clinic of lunch walk!

Meer over mindful bewegen voor bedrijven

IMG_1248

Chapter You

“Al wandelend naar meer rust in je hoofd” Dat is waar Chapter You voor staat. Hoe? Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je creativiteit door jouw vraagstukken letterlijk in beweging te zetten. Vanuit hier ontstaat de rust, energie en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you