Rust in je hoofd

Ontdekken hoe jij rust in je hoofd kunt krijgen is wat mij betreft de basis van persoonlijke groei en ontwikkeling. Want vanuit die rust ontstaat er namelijk ruimte en energie om te ontdekken wie je bent en waar jij echt gelukkig van wordt, zonder dat je dit vanuit je hoofd gaat bedenken. Belangrijk om te weten is dat ik niet geloof dat rust in je hoofd een permanente status is.  Periodes van rust en onrust zullen zich altijd afwisselen. Het is de kunst om tijdig te herkennen dat je onrustig wordt en leert hoe je dit bij kunt sturen. Hier wil ik jou met behulp van wandelen bij helpen.

Gratis audiobestanden

Ben jij benieuwd naar de kracht van wandelen? wil jij een eerste stap zetten daar meer rust in je hoofd?
Wil jij op jouw eigen tempo in jouw eigen natuurgebied kennismaken met mij en mijn technieken? Download dan nu mijn gratis audio bestanden!

Meer hierover

Mindful Wandelen

Wil jij in een kleine groep en op een laagdrempelige manier werken aan meer rust in je leven? Tijdens de vijf-weekse Mindful Walk cursus gaan wij wandelen in de mooie omgeving van Etten-Leur waarbij we aan de slag gaan met mindfulness, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. Het resultaat? Na de cursus heb jij een rugzak vol met mogelijkheden die jou in tijden van druk, onrust, en verwachtingen van anderen  meer naar het hier en nu brengen, die je leren om beter naar je gevoel te luisteren en die je laten zien hoe een goede ademhaling tot meer energie leidt.

Meer over deze cursus

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you