Mindful bewegen

Mindful Walk

Wil jij in een kleine groep en op een laagdrempelige manier werken aan meer rust in je leven? Tijdens de vijf-weekse Mindful Walk cursus gaan wij wandelen in de mooie omgeving van Etten-Leur waarbij we aan de slag gaan met mindfulness, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. Het resultaat? Na de cursus heb jij een rugzak vol met mogelijkheden die jou in tijden van stress meer naar het hier en nu brengen, die je leren om beter naar je gevoel te luisteren en die je laten zien hoe een goede ademhaling tot meer energie leidt.

Meer over deze cursus

Mindful bewegen voor bedrijven

Zitten u en uw collega’s de hele dag binnen (op kantoor) te werken? Kijken jullie de hele dag naar  een beeldscherm en is de enige beweging de jullie maken de “wandeling” naar jullie auto of koffiezetapparaat? Merkt u dat vooral uw hoofd overuren maakt en dat u het liefst na uw werkdag uitgeblust op de bank eindigt? Meldt u dan samen met u collega’s aan voor een mindful walk clinic of lunch walk!

Meer over mindful bewegen voor bedrijven

Mindful Run

Wil jij in een kleine groep en op een laagdrempelige manier werken aan meer rust in je leven? Tijdens de vijf-weekse Mindful Run cursus gaan wij hardlopen in de mooie omgeving van Etten-Leur waarbij we aan de slag gaan met mindfulness, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. Het resultaat? Na de cursus heb jij een rugzak vol met mogelijkheden die jou in tijden van stress meer naar het hier en nu brengen, die je leren om beter naar je gevoel te luisteren en die je laten zien hoe een goede ademhaling tot meer energie leidt. Bovendien leer je hardlopen zonder te moeten presteren en werken we aan je uithoudingsvermogen en looptechniek.

Meer over deze cursus

HEZM5583

Chapter You

“Weet én doe wat je wilt en wordt verliefd op het leven!” Dat is waar Chapter You voor staat. Hoe? Door met jou de natuur in de gaan en simpelweg te gaan wandelen. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je creativiteit door jouw vraagstukken letterlijk in beweging te zetten. Wanneer jij weet wat je wilt en ook doet wat je wilt geeft dat zo’n heerlijk gevoel dat ik verliefd op het leven noem. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you