Meteen aan de slag!

Voor jou, wanneer je je onrustig of opgejaagd voelt
Voor jou, wanneer je het moeilijk vind om je te focussen
Voor jou, wanneer je eeuwige to do lijstjes maakt (in je hoofd of op papier)
Voor jou, wanneer je sneller geprikkeld bent dan je zou willen
Voor jou, wanneer je altijd nog van alles moet
Voor jou, wanneer je op het einde van een dag uitgeblust bent

Speciaal voor jou heb ik deze audiobestanden gemaakt!

Zodat jij nu meteen op weg kan naar meer rust in je hoofd
Zodat jij nu meteen kan kennismaken met de kracht van wandelen
Zodat jij weer ervaart wat ontspanning is
Zodat jij nu meteen al het mooie om je heen kan ontdekken
Zodat jij stap voor stap de weg naar je gevoel en intuïtie weet te bewandelen

Download de audiobestanden hier!

2 audiobestanden

Een zintuigenwandeling

In deze 20 minuten durende begeleide zintuigenwandeling breng ik jou naar het hier en nu, de plek waar het eigenlijk echt om draait. Want in het hier en nu is er vaak niks aan de hand. Het zijn je gedachten over wat er gebeurt is of waarvan je denkt dat het gaat / kan gebeuren die jou stress geven. Door je tijdens het wandelen te focussen op wat je zintuigen in het hier en nu waarnemen is er veel minder ruimte voor deze gedachten en komt er veel meer ruimte voor rust, gevoel en intuïtie. Voor mij is deze manier van wandelen key geweest naar een gelukkiger leven, en dat gun ik jou ook!

Een bodyscan

Deze 10 minuten durende bodyscan doe je voor, tijdens of na een wandeling en brengt je in een ultieme staat van rust. Bovendien leer je door deze vorm van meditatie steeds beter naar je lichaam luisteren. Hoe is je ademhaling? Waar zit bij jou de spanning? Welke plekken zijn juist ontspannen? Door op deze manier stil te staan zal je steeds sneller en makkelijker de signalen van je lichaam gaan herkennen zodat je eerder kunt bijsturen naar meer rust.

Download de audiobestanden hier!

Laat me vooral weten wat je ervan vond! Voor meer tips over de kracht van wandelen en rust in je hoofd volg me vooral op @chapter.you

Liefs,
Ingrid

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you