instagram

Alles handig op een rijtje!

AANBOD

Camp You – Hét outdoorweekend in de Belgische Ardennen waarin uit je comfort zone gaan, je angsten uitkijken en groeien centraal staat. Ik weet zeker dat jij veel meer kunt dan je nu gelooft over jezelf. Durf jij de uitdaging aan?

Camp You

Samen met Anne van @ongebaandepaden organiseer ik de  2-daagse bosreis: een bijzondere boservaring in het teken van je dromen & angsten, compleet met gezamenlijke vuurceremonie en solo nachtelijke naturequest in je eigen stukje bos.

De Bosreis

1-op-1 wandelcaching voor ontdekkingsreizigers op zoek naar meer geluk, voldoening en avontuur. Alleen hulp nodig bij de volgende stap? Dan is de Next Step Hike iets voor jou!

Wandelcoaching

In 2023 liep ik 2000 km op de Pacific Crest Trail, een lange afstandswandeling door de wildernis van Amerika. Benieuwd hoe ik dit ervaren heb? Je ziet het allemaal in mijn persoonlijke dagboek op YouTube

Youtube Kanaal

 

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you