1-op-1 wandelcoaching

Voel jij de behoefte om 1-op-1 met mij op pad te gaan, eenmalig of voor een langere periode? Wil jij aan een voor jou specifieke uitdaging, patroon of droom werken? en ben jij klaar om in jezelf te duiken door middel van een combinatie van mindfulness, praktische oefeneningen, wandelen en een helikoptervisie vanuit mij?

Dan is Chapter You 1-op-1 wandelcoaching echt iets voor jou!

Je hebt hierbij de keuze uit:

De Next Step Hike

Een eenmalige 90 minuten wandeling in de natuur om jouw volgende stap helder te maken

Meer hierover

Het 3 maanden wandelcoachtraject:

6 wandelcoachsessies waar we echt een deep dive maken in je dromen, patronen, beperkende overtuigingen en kwaliteiten

Meer hierover

Ingrid

Chapter You

Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

Meer over Chapter You
Instagram @chapter.you