Plan een kennismakingsgesprek

Wanneer je na het vrijblijvende en gratis intakegesprek (telefonisch) een positief gevoel hebt en graag met mij aan de slag wil zal er een coachtraject gestart worden. Alle wandelcoachsessies zullen in regio Breda of Etten-Leur plaatsvinden.

  Referenties

  Ingrid is een rustige en sympathieke persoonlijkheid en heeft heel goed geluisterd en vooral de juiste vragen gesteld. Ze heeft mij veel ruimte gegeven om mijn verhaal te doen en vervolgens een stap verder te doen met doorvragen en richting oplossingen te gaan.

  Het wandelen in de natuur (Kralingse Bos) heeft ze op een heel natuurlijke manier verweven in de coaching. Ingrid heeft op verschillende manieren heel goed gezien wat voor persoon ik ben. Ze heeft een hele fijne combinatie van afgaan op haar intuïtie en tegelijkertijd met beide benen op de grond staan.
  – Brigitte –

   

  Ik vind het doorgaans wel lastig om mezelf bloot te geven, omdat emoties veel met mijn gedachten kunnen doen. Vaak raakt het me zo diep dat er tranen naar boven komen. Daar was nu geen sprake van, omdat ik mijn gedachten beter op een rijtje kon zetten tijdens het wandelen.
  – Lisanne –

  Ingrid

  Chapter You

  Ik ben Ingrid van de Ven, een bevlogen wandelcoach met een passie voor (berg)wandelen. Van jongs af aan koester ik een grote liefde voor de natuur, maar later ontdekte ik de kracht van wandelen op mentale gezondheid. Ik bewandelde letterlijk mijn eigen pad naar persoonlijke groei door uit de rol van “master pleaser” te stappen (met als absolute hoogtepunt mijn 2000km lange wandeling in de wildernis van Amerika). Nu ben ik gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun pad naar een authentieker leven. Ga jij met mij op pad?

  Meer over Chapter You
  Instagram @chapter.you