Yes! Ik doe mee aan de Socialrun!

De wat? De Socialrun! Een sponsorloop van 555 km voor extra aandacht en bewustwording voor psychische aandoeningen. Met de opbrengsten van deze run worden projecten ondersteund die bijdragen aan sociale inclusie. Een super mooi initiatief waar ik graag mijn steentje aan bijdraag!

juli 1, 2020
socialrun 1

Als onderdeel van het team hersenwandelingetjes zullen Mick en ik 18, 19 en 20 september deelnemen aan deze loop. Gelukkig is het thema #meedoeniswinnen, want het is me nogal wat! 9 lopers rennen samen 555km in 48 uur, hetgeen neerkomt op ongeveer 60 km per loper. Daarbij worden we vergezeld door een fietser (voor de navigatie en aanmoediging) en ook chauffeurs, masseurs en leden van het basiskamp die alle randvoorwaarden verzorgen behoren tot het team.

Het team hersenwandelingetjes is in 2018 opgericht door teamlid Marit nadat ze al twee jaar had deelgenomen in een ander team. Tijdens haar depressie begon ze met het delen van haar “hersenwandelingetjes” op haar gelijknamige blog. In de tijd dat ze schrijft heeft ze zichzelf weten op te werken van onzeker en depressieve jonge vrouw tot een vrouw met psychische kwetsbaarheden die weet wat ze wil. Langzaam durfde ze weer te dromen over het leven en inmiddels probeert ze die dromen waar te maken. Dit doet ze door haar kwetsbaarheid om te buigen naar kracht in haar werk als ervaringsdeskundige in opleiding. Over power gesproken!

Maar hoe gaat dat dan met de huidige maatregelen? Kan het wel doorgaan? Ja zeker! Want ook hier is over nagedacht door de organisatie. Elk team mag zelf bepalen hoe invulling te geven aan het evenement. Want met alle teams samenkomen zit er nu natuurlijk niet in. Wij zullen daarom met een paar andere teams een route door Drenthe, Groningen en Friesland lopen! Zo kom je nog eens ergens.

Projecten die door de Socialrun gesponsord kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

  • Youtube kanaal PSSST
  • Inclusietaxi
  • Huiskamerconcerten GGZ
  • Documentaire “de weg kwijt”

Denk je nu: hé wat een super mooi initiatief en wat een goede projecten, ik wil ook mijn steentje bijdragen. Dat kan!
En wel op verschillende manieren

Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als jij ons ook wil helpen!

Liefs,
Ingrid

IMG_1248

Chapter You

“Al wandelend naar meer rust in je hoofd” Dat is waar Chapter You voor staat. Hoe? Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je creativiteit door jouw vraagstukken letterlijk in beweging te zetten. Vanuit hier ontstaat de rust, energie en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you