Weten wat je wilt, dat staat niet vast!

Toen ik bekend maakte dat ik me met chapter you wilde focussen op “weten en doen wat je wilt om zo verliefd op het leven te worden” kreeg ik via instagram de vraag: Mag weten wat je wilt veranderlijk zijn? En meteen voelde ik: ja natuurlijk! Dat is onvermijdelijk zelfs! Maar ik kon dit gevoel nog niet zo goed onder woorden brengen. Want hoe werkte dat dan? Tot nu! In deze blog neem ik jullie mee in mijn visie hierop!

september 6, 2020
DSC_0265

Weten wat je wilt heeft voor mij niks met woorden te maken, maar met een bepaald gevoel die je probeert te vangen met woorden. Een gevoel waardoor je weet dat je je intuïtie volgt, waardoor je weet dat je JOUW leven leeft. Hoe dat voelt? Ik geloof dat dat voor iedereen anders is. Voor mij is dat een kriebel in mijn buik wat ik verliefd op het leven noem, anderen voelen een tinteling in hun handen of hebben een lach die niet meer van hun gezicht te krijgen is. Denk eens terug.. jij hebt vast ook wel een moment gehad dat je zoiets voelde, hoe klein ook!

Wanneer je dit gevoel weet te herkennen wordt het leuk! Het enige wat je moet doen is dit gevoel volgen. De woorden die je geeft aan wat je wilt kunnen, nee zullen, veranderen, maar dat gevoel blijft.  Je kunt namelijk nu nog niet weten waar je over een jaar, 5 jaar of 10 jaar precies wilt staan. Maar wanneer je getraind raakt in het opmerken van dit gevoel kun je wel bepalen wat je nu wilt!


“Weten wat je wilt heeft voor mij niks met woorden te maken, maar met een bepaald gevoel die je probeert te vangen met woorden.”


En zelfs wanneer je hierin getraind bent zullen er momenten zijn waarop je het even niet weet, of waarop je ver van dit gevoel verwijderd bent. Dat hoort erbij en is helemaal oké. Probeer dan even echt stil te staan, te voelen en in de kleine dingen weer dat gevoel te vinden. Het gevoel zal je uiteindelijk weer naar jouw pad leiden, naar jouw geluk!

Het is een weg van vallen en opstaan. Maar op het moment dat ik besefte dat je altijd een keuze hebt. Een keuze om te kiezen voor het gevoel van verliefd op het leven zijn, ben ik een stuk gelukkiger geworden en heb ik echt het idee dat ik MIJN leven leidt.

Dus ja weten wat je wilt is absoluut veranderlijk! Maar wanneer je dit gevoel voelt, beloof me dat je er voor durft te gaan! Het is magisch!

Dat gun ik jou ook! Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op mijn wandelcoach pagina of neem contact met me op.

Liefs Ingrid

HEZM5583

Chapter You

“Weet én doe wat je wilt en wordt verliefd op het leven!” Dat is waar Chapter You voor staat. Hoe? Door met jou de natuur in de gaan en simpelweg te gaan wandelen. Wandelen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt, beter naar je intuïtie leert luisteren en het vergroot je creativiteit door jouw vraagstukken letterlijk in beweging te zetten. Wanneer jij weet wat je wilt en ook doet wat je wilt geeft dat zo’n heerlijk gevoel dat ik verliefd op het leven noem. Het is tijd voor jou, tijd voor Chapter You!

Meer over Chapter You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Instagram @chapter.you